Nyheter

29. februar er det klart for årsmøte for VBF. Møtet finner sted på Oslofjordmuseet og starter kl 19.00. Innkalling og årsberetning er sendt alle andelseiere pr mail, men du finner det også under menypunktet "Årsmøte"

Velkommen til båtopptak i havna, helgen 23. - 24. september! Her finner du info om opptak, oppmøtetider og plassering på land m.m

Vi er godt i gang med byggingen av servicebygget som har god fremdrift. En av konsekvensene er at vi har betydelig mindre parkeringsplass. På bakgrunn av dette oppfordrer vi medlemmene som skal på lengre båtferie vurdere om de trenger å ha bil stående i havna. Vi ønsker også at man unngår å slippe gjester inn under denne perioden.

Det er nå forbudt å gjøre opp bål og ild alle steder i Asker kommune og det blir derfor ikke noe av det tradisjonelle St. Hans-bålet ytterst på moloen i år.

VI BYGGER!

26.05.2023

Gravingen til det nye servicebygget i havna er nå i gang. Bygget er et samarbeid mellom VBF og Asker kommune.

Leieavtale er nå inngått med Asker Kommune. Vi betaler en årlig leiesum basert på båndlagt areal på land og antall løpemeter brygge. Avtalen har en varighet på 30 år.

Det er klart for vårdugnad i havna. De som skal stille på dugnad blir innkalt. Vi skal rydde i havna og tilstøtende områder. Ta med rive/rake/spade/trillebår eller annet redskap. Alt av opplagsutstyr må være fjernet fra havna før dugnaden!