Nyheter

21. februar var serveringen oppgradert med kake på styremøtet. Anledningen var at to gamle travere hadde sitt siste styremøte i Vollen Båtforening. Formann Even Evensen og styremedlem Bjørn Danielsen har vært aktive i foreningen i en mannsalder, men går nå ut av styret på årsmøtet. Begge er æresmeldemmer for sine bidrag til VBF over flere tiår!

29. februar er det klart for årsmøte for VBF. Møtet finner sted på Oslofjordmuseet og starter kl 19.00. Innkalling og årsberetning er sendt alle andelseiere pr mail, men du finner det også under menypunktet "Årsmøte"

Velkommen til båtopptak i havna, helgen 23. - 24. september! Her finner du info om opptak, oppmøtetider og plassering på land m.m

Vi er godt i gang med byggingen av servicebygget som har god fremdrift. En av konsekvensene er at vi har betydelig mindre parkeringsplass. På bakgrunn av dette oppfordrer vi medlemmene som skal på lengre båtferie vurdere om de trenger å ha bil stående i havna. Vi ønsker også at man unngår å slippe gjester inn under denne perioden.

Det er nå forbudt å gjøre opp bål og ild alle steder i Asker kommune og det blir derfor ikke noe av det tradisjonelle St. Hans-bålet ytterst på moloen i år.